Tops Zijde Wol

 2
Beschikbaar
Tops Zijde Wol

Dames Hemd Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-704010
€ 27,90
Dames hemd van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib (gedeeltelijk met elastische binding van 60% katoen / 20% polyamide / 20% spandex). Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.
 2
Beschikbaar
Tops Zijde Wol

Dames Longtop Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-704040
€ 32,90
Dames longtop van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib. Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.
 2
Beschikbaar
Tops Zijde Wol

Dames Top met Kant Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-704070
€ 27,90
Dames top met kant van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib (kant van 90% Polyamide en 10% Elasthaan). Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.

Dames tops, zoals hemden en (onder)shirts van een mix van wol en zijde. Biologisch en duurzaam geproduceerd, GOTS en IVN-Best gecertificeerd. Deze comfortabele tops van een mix van wol en zijde zijn erg huidvriendelijk en voelen aangenaam zacht en comfortabel aan zónder te kriebelen. De wol die wordt gebruikt is afkomstig van gecontroleerde biologische bedrijven (kbT) waar de dieren worden behandeld op een manier die is afgestemd op hun natuurlijke leefomstandigheden; dit om hun gezondheid te garanderen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie