Slips Zijde Wol

Beschikbaar
Slips Zijde Wol

Dames Slip Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-701310
€ 16,90
Dames slip van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib. Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.
 2
Beschikbaar
Slips Zijde Wol

Dames Knie Pants Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-701320
€ 24,90
Dames knie pants van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib. Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.
 2
Beschikbaar
Slips Zijde Wol

Dames Pants met Kant Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-701330
€ 20,90
Dames pants met kant van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib (kant van 90% Polyamide en 10% Elasthaan). Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.
 2
Beschikbaar
Slips Zijde Wol

Dames Pants Zijde Wol Engel Natur

Engel Natur
eng-701340
€ 17,90
Dames pants van zijde en Merino wol van Engel Natur. 30% zijde, 70% Bio Merino wol, fijnrib. Geproduceerd in Duitsland, GOTS gecertificeerd.

Comfortabele, prettig dragende dames slips van een mix van wol en zijde. Biologisch en duurzaam geproduceerd. Ruime collectie van o.a. Alkena en Engel Natur. GOTS en IVN-Best Gecertificeerd. Deze natuurlijk geproduceerde slips van een mix van wol en zijde zijn erg huidvriendelijk en voelen aangenaam zacht en comfortabel aan zónder te kriebelen. De wol die wordt gebruikt is afkomstig van gecontroleerde biologische bedrijven (kbT) waar de dieren worden behandeld op een manier die is afgestemd op hun natuurlijke leefomstandigheden; dit om hun gezondheid te garanderen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie