Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. BioModa biedt u dan ook de gelegenheid om het door u aangeschafte product te retourneren indien u niet tevreden bent.

Is het product niet wat u ervan verwacht had en wilt u uw geld terug? Dat kan natuurlijk. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 30 dagen bedenktijd om te bepalen of u de bestelling wilt behouden. Bij het retour sturen kúnt u gebruik maken van het retourformulier (niet verplicht), deze deze vindt u hier (PDF).

Zorg ervoor dat alle artikelen zijn voorzien van de originele labels en/of kaartjes. Slechts in bepaalde omstandigheden kunnen wij een retourzending niet accepteren:

  • Incomplete, beschadigde en/of gebruikte producten.
  • Producten die reeds zijn gewassen
  • Producten die buiten de collectie op deze website speciaal voor u zijn besteld
  • Slips/onderbroeken/strings ed. en panties kunnen, wanneer de verpakking geopend is, niet worden geretourneerd

Artikel in originele staat retour

We gaan er vanuit dat uw bestelling in originele staat wordt geretourneerd (niet gedragen of gewassen, beddengoed onbeslapen, geen defecten of overmatige kreuk), in de originele verpakking en inclusief alle labels. De artikelen die u terugstuurt moeten tenslotte weer verkocht kunnen worden. Mochten er onverhoopt onvolkomenheden zijn, dan zal onze klantenservice contact met u opnemen. Uiteraard kunt u het artikel wel passen (m.u.v. slips e.d. zie boven).

Bij het retourneren van uw bestelling de retourzending voldoende frankeren en afdoende verpakken.

Een artikel omruilen

Blijkt de maat of de kleur van uw bestelling niet goed, dan kunt u het artikel binnen de termijn terugsturen. Wij betalen u dan het aankoopbedrag terug; u kunt het artikel dan opnieuw bestellen.

Retour formulier

Indien gewenst kunt u gebruik maken van het retour / herroepingsformulier, deze vindt u hier (PDF).

Retour adres

BioModa
Afd. Retouren
Rendementsweg 6
3641 SK Mijdrecht

Garantie

Zijn er problemen met het bestelde artikel of wilt u een beroep doen op garantie? Natuurlijk mag u van het gekochte artikel verwachten dat deze aan de bij het produkt horende kwaliteitseisen voldoet. Lees meer over de garantie op uw aankopen

Volledige terugbetaling bij retournering of annulering

De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat ook de verzendkosten of andere bijkomende kosten die zijn betaald worden terugbetaald wanneer hij de bestelling in zijn geheel annuleert of retourneert.

Retour- en crediteringstermijn

De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 30 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering dient hij de aankoop binnen 14 dagen terug te sturen. Het bedrag wordt binnen 30 dagen na het bericht van de annulering en/of retournering terugbetaald.

Terugbetalen met zelfde betaalmiddel

Bij annulering of retourzending wordt het aankoopbedrag terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel.

Bedrijven

Deze retour service is bedoeld voor consumenten en is niet van toepassing op zakelijke transacties.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie