Verzendkosten binnen Nederland:

- Bij bestellingen tot € 99,- bedragen de verzendkosten € 3,90
- Bij bestellingen vanaf € 99,- tot € 160,- bedragen de verzendkosten € 2,50
- Bij bestellingen vanaf € 160,- is de verzending gratis.

Levertijd: altijd 1 a 2 werkdagen (alle artikelen die je bij ons kunt bestellen worden direct uit voorraad geleverd)

Verzendkosten bij verzending naar Belgie:

- Bij bestellingen tot € 99,- bedragen de verzendkosten € 5,90
- Bij bestellingen vanaf € 99,- tot € 160,- bedragen de verzendkosten € 4,50
- Bij bestellingen vanaf € 160,- is de verzending gratis.

Levertijd: plm. 3 a 5 werkdagen 

Wij versturen je pakketje in Nederland altijd met PostNL. Je ontvangt altijd een Track en Trace bericht, hierin kun je zien welke vervoerder je pakketje zal bezorgen. 

Brievenbuspakjes

Bij voorkeur versturen wij kleinere artikelen als brievenbuspakje. Handig, want je hoeft hiervoor niet thuis te blijven of het pakketje bij afwezigheid op te halen bij de buren of afhaalpunt. Het Brievenbuspakje is een betrouwbaar product van PostNL.

Brievenbuspakje te laat?

Het is druk bij PostNL. We merken dat vooral de brievenbuspakjes die wij donderdag en vrijdag bij PostNL aanleveren, in enkele gevallen te laat worden bezorgd; deze worden soms pas in het begin van de opvolgende week afgeleverd. Vaak geeft de Track en Trace informatie voldoende informatie, je hoeft ons hiervoor dan ook niet te bellen of te mailen. We realiseren ons natuurlijk dat vertraging vervelend is. Je kunt er echter vanuit gaan dat je pakketje altijd wordt bezorgd.

Onze visie op verzendkosten

Bij BioModa kiezen we er bewust voor om onze klanten een bescheiden bijdrage te vragen in de verzendkosten bij kleinere bestellingen. Wanneer we het hele proces bekijken, vanaf het inpakken tot en met het bezorgen door de chauffeur, dan kan het verzenden eigenlijk nooit gratis zijn. Toch begrijpen we ook dat wanneer je een hoog bedrag uitgeeft, je verwacht dat het als service gratis wordt bezorgd. Daarom doen we dat vanaf een bestelbedrag van €160,-.

Eerlijk en transparant

Bij BioModa zien we gratis verzenden en gratis retour als een verkapte manier om klanten maar zo veel mogelijk te laten kopen. Als verzenden en retourneren gratis is, leidt dat misschien tot ongewenste aankopen, maar in ieder geval tot meer transportbewegingen en verbruik van verpakkingen. Wij geloven in een eerlijk en transparant proces, waarbij het onze taak is onze klanten mooie natuurlijke producten te bieden voor een eerlijke prijs. Daar horen ook eerlijke en transparante verzend- en retourkosten bij.

Waarom we dit doen

Ons doel is om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door bewust om te gaan met verzendkosten, hopen we onze klanten te stimuleren om bewuster te kopen. Dit vermindert niet alleen onnodige transportbewegingen, maar ook het gebruik van verpakkingsmaterialen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.

Wat betekent dit voor jou?

  • Bestellingen onder €160: Een kleine bijdrage in de verzendkosten.
  • Bestellingen boven €160: Gratis verzending als service.

Bij BioModa streven we naar een duurzame en eerlijke manier van werken. We hopen dat jij als klant dit ook waardeert en ons helpt om samen een positieve impact te maken. 

Toegevoegd aan vergelijk