Voor alle bestellingen, groot of klein, rekenen wij € 3,50 als bijdrage in de verzendkosten.

Kleine pakketjes versturen wij als brievenbuspakje. Handig, want hier hoeft u niet voor thuis te zijn. "Kleine pakketjes" zijn zendingen met kleine artikelen of met een relatief lage waarde (tot plm EUR 60,-). U ontvangt per email de Track & Trace informatie.

Pakket zendingen: wanneer de zending niet door de brievenbus past of van hogere waarde is (v.a. plm EUR 60,-), zal deze als pakketzending door PostNL bij u worden aangeboden. Wanneer uw bestelling verstuurd is ontvangt u per email de Track & Trace informatie.

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden zal de bezorger proberen het bij uw buren af te leveren (u kunt ook aangeven dat u dat níet wilt). Lukt dat niet, dan wordt de zending de volgende bezorgdag nog een keer aangeboden. Mocht de 2e bezorgpoging ook mislukken, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Pakketten met een aanvullende dienst, zoals handtekening voor ontvangst of "alleen huisadres", worden niet bij de buren afgeleverd.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie