Laat de natuur je helpen om je goed te voelen. Bij Biomoda Natuurtextiel vind je een ruime keuze in duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd ondergoed van biologische katoen, merino wol en zijde. Natuurlijke materialen dus, die voldoen aan de hoogste ecologische normen. Omdat wij het belangrijk vinden dat stoffen diervriendelijk en zonder gebruik van chemische (bestrijdings)middelen of pesticiden worden geproduceerd. Zodat jij een milieubewuste keuze kunt maken.

We raden je aan om gebruik te maken van de natuurlijke stofeigenschappen van de materialen. Zo is de niet-kriebelende merino wol van nature vochtregulerend, isolerend en houd je behaaglijk warm. Biologische katoen voelt aangenaam koel en zacht aan op je huid en neemt gemakkelijk vocht op. Zijde is zeer huidvriendelijk, voelt luxueus zacht aan en biedt je natuurlijke warmteregulering het hele jaar door. 

Tip: inSilk Zijde

Bezoek ook onze webshop inSilk Zijde: complete collectie zijden producten zoals bijvoorbeeld zijden hoeslakens en zijden kussenslopen.

www.insilk.nl 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie