Alle producten van Ambassador 1867

Ambassador 1867 is een innovatief merk met het oog op draagcomfort, stijl en (bio)kwaliteit voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ambassador 1867 is een naam die staat voor kwaliteit, comfort en ervaring en is in Denemarken stevig verankerd in de nachtmode.

Het is het jaar 1867. De culturele en industriële invloeden van de Zuid-Europese landen zijn in Denemarken voelbaar. Een inventief Deense bedrijf raakt geïnspireerd door de Zuid-Europese mode en introduceert een hoogwaardige pyjama voor de Denen.

Voor de pyjama wordt het merk "Ambassador" gekozen en deze merknaam groeit al snel uit tot een betrouwbaar en gevestigd merk in Denemarken; de Denen omarmen het comfort van de pyjama. Vandaag de dag is de naam "Ambassador 1867" een naam die staat voor bio-kwaliteit, comfort en ervaring en is in Denemarken stevig verankerd in de nachtmode.

De Ambassador pyjama - een klassieke hit

Ambassadors 1867 combineert de Zuid-Europese traditie van de lichte klassieke pyjama met de degelijke Scandinavische stijl waarbij de minimalistische snit centraal staat. In Denemarken is de pyjama een standaard onderdeel van de garderobe. Een pyjama wordt geassocieerd met totale ontspanning en het prettige gevoel gezellig met familie thuis te zijn bij een knapperende open haard met warme dranken in de schoot.

Productlijn van Ambassador 1867

Ambassador biedt het complete pakket nachtmode: klassieke pyjama's, nachthemden en boxershorts van hoogwaardig bio-katoen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, vernieuwd en geoptimaliseerd, waarbij de ontwerpers per seizoen rekening houden met mode en trends, maar toch altijd de klassieke look terug laten komen.

Nachtmode van Ambassador 1867; voor liefhebbers van verantwoorde nachtmode in stijl!

Minder
Toegevoegd aan vergelijk